Lär dig teckna, gå en av våra teckningskurser

De teckningskurser som är tillgängliga för tillfället ges i Norrköping. Är du intresserad av en kurs någon annanstans? Skicka en förfrågan!

Aktuella teckningskurser:

Teckning 1:

För dig som bara kan rita streckgubbar och tror att det är omöjligt för dig att lära dig teckna. Du får gå igenom ett antal övningar för att lära dig se som en konstnär gör när hen tecknar av något. Om du bara är villig att lägga ned hårt arbete så garanterar vi att det kommer att vara stor skillnad på de arbeten du gör vid kursstart och de du gör vid kursens slut.

Antal tillfällen: 4

Längd: 1,5 h

Material: Blyertspennor och syrafritt papper, syrafri förvaringsbox. Detta ingår i kursavgiften.

Antal deltagare: 4-6

Pris:
6600:- för upp till 6 deltagare. Jag delar upp kursavgiften jämnt mellan er om ni inte önskar något annat.

Jag planerar in nya kurser när jag har fått in tillräckligt många intresseanmälningar. Är ni fyra stycken som anmäler er samtidigt kan jag lägga in en ny kurs ganska omgående.

Jag är intresserad av en kurs, ta mig till kontaktsidan!

Privatlektioner:

Privatlektionerna lägger jag upp helt enligt dina behov, efter ett samtal med dig. Det kan handla om att du vill lära dig teckna likt, eller om att du är mer avancerad och känner att du har stannat i utvecklingen och vill ha hjälp. Du kanske vill lära dig att teckna med kol, eller få hjälp att bli mer frigjord i din stil?

Kostnad: 600 kr/h

Jag är intresserad av privatlektioner i teckning, ta mig till kontaktsidan!

Kurslokalen ligger på Plankgatan 18 i Norrköping, det är en ljus och fin gammal ateljélokal i Konstnärernas Intresseförening i Norrköpings ateljéhus.